RING OSS - 013-266 09 34

Takläggare Linköping

RING OSS - 013-266 09 34

Takläggare Linköping

Två takläggare mäter takets bredd utomhus.

Våra takläggare i Linköping utför en rad olika tjänster både för privata hushåll och företagare. Våra tjänster är bland annat inom följande områden: takomläggning, takrenovering, plåtarbete, uterum m.m. Vi finns också tillgängliga i Vadstena, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög, Skänninge och Tranås. Kontakta oss om ni är i behov av våra takläggare i Linköping med omnejd!

Behöver ni en takläggare i Linköping?

Har ni planer om att bygga om, bygga till eller renovera ert hem eller hus på landet? Kanske vill ni äntligen fixa till altanen som stått och väntat i åratal? Vare sig det är ett mindre eller större projekt ni har i åtanke så har ni kommit rätt! Våra takläggare i Linköping är skickliga hantverkare med många år i branschen och ännu fler nöjda kunder bakom sig.

Våra takläggare i Linköping har rötter i Vadstena men erbjuder sina hantverkartjänster i stora delar av Östergötland. Hos oss kommer kvalitetsarbete på första plats och våra nöjda kunder instämmer helt. Våra takläggare i Linköping monterar nya tak, lägger om gamla tak, underhåller och reparerar, gör löpande tillsyn och arbetar med taksäkerhet. Ni kan vara säkra på att våra takläggare gör både små och mer komplexa jobb. Bland våra tidigare kunder finns husägare, kommuner, fastighetsägare m.m.

Hos våra takläggare i Linköping kan ni få följande:

  • Kostnadsfri besiktning av ditt tak
  • Fast pris på hela takbytet
  • ROT-avdrag på takbyte
  • Material av hög kvalitet

Våra takläggare i Linköping tar sig an många byggprojekt och gör även utomhus- och inomhusjobb som inte är takbyten. Vi erbjuder och utför även följande tjänster:

  • Läggning av golv
  • Utbyggnad av altaner
  • Montering av garageportar
  • Renovering av sommarhus  

Våra takläggare och hantverkare arbetar framförallt i Linköping men även i Vadstena, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög, Skänninge och Tranås.