RING OSS - 013-266 09 34

Takläggare Linköping

RING OSS - 013-266 09 34

Takläggare Motala

Takläggaren skruvar fast nytt tak på huset.

Våra takläggare i Linköping arbetar även i Motala och hjälper både privatpersoner och företag med att reparera eller lägga nytt tak på alla slags byggnader såsom hus, sommarhus, garage, lador, industribyggnader och andra fastigheter. Kontakta oss om ni behöver våra hantverkare och takläggare i Motala.

Våra takläggare i Linköping arbetar även i Vadstena, Mjölby, Boxholm, Ödeshög, Skänninge och Tranås.

Behöver ni en takläggare i Motala? 

Om ni misstänker att ert tak är i dåligt skick eller att tiden är inne för att lägga nytt tak är det dags att göra en besiktning av taket. Risken med att vänta alltför länge innan ni kontaktar våra takläggare i Motala är att taket börjar läcka och det leder ofta till att det uppstår fukt och mögel. Dessa skador kan i sin tur ge upphov till nya och andra skador som inte enbart omfattar taket.

Våra takläggare i Motala gör en omfattande besiktning av tak och gör en heltäckande bedömning innan ni får råd och prisoffert på takbyte. Våra takläggare i Motala sätter alltid kvalitetsresultat i centrum av allt vi gör och vi säkerställer att arbetet håller hög standard. Ni kan också dra nytta av ROT-avdraget när ni anlitar våra professionella takläggare i Motala.

Hos våra takläggare i Motala kan ni få följande:

  • Kostnadsfri besiktning och undersökning av tak
  • Fast pris på hela takbytet
  • ROT-avdrag på takbyte
  • Material av hög kvalitet  

Kvalitet 

När ni anlitar våra takläggare i Linköping för takläggning eller renovering av tak kan ni vara säkra på att våra hantverkare och snickare har både rätt utbildning och är auktoriserade. Vårt fokus är alltid att utföra ett kvalitetsarbete, med noggrannhet och säkerhet för våra kunder. Våra takläggare i Linköping är medvetna om att det i vår bransch förekommer en del genvägar och oseriösa aktörer som vi tar starkt avstånd från. Har ni behov av en seriös aktör med förstklassig service och mångårig erfarenhet, kontakta våra takläggare i Linköping.

Våra takläggare i Motala kan du också anlita om du har behov av tjänster i Vadstena, Linköping, Mjölby, Boxholm, Ödeshög, Skänninge och Tranås.